Aquest matí hem fet un taller maquíssim amb "el grup de dones". Hem treballat una pasta-crema, que visualment no queda gaire maca, però que és molt agradable tant per la olor com per la textura...i ja no us dic com deixa la pell!!!!
Ingredients:
- 30 g. d'argila (o de farina de blat de moro, arròs,... però això sí, molt fina).
- 30 g. d'ametlla crua mòlta també ben fineta. La que es ven per fer panellets és d'una bona mida.
- 20 g. de glicerina líquida (suavitzant, humectant, ... i aquí també fa de conservant)
- 15 g. d'aigua de tarongina, de roses,... o fins i tot, podeu fer servir infusió.
- 1 g. de flors seques com espígol, malva, tarongina, camamilla,...(opcional).
- 20 o 25 gotes d'oli essencial al gust.
Elaboració:
- Posem l'argila o farina (o les dues coses), l'ametlla i les flors en un bol.
- Afegim la glicerina, l'aigua de flors o infusió (freda) i l'oli essencial.
- Remenem fins a obtenir una pasta com la que es pot veure a la foto.
- La posem en un potet amb tapa, i ja la podem fer servir.
Argila, farina d'arròs, glicerina, infusió de sàlvia i camamilla, flors d'espígol i olis essencials d'espígol i gerani |
Com es fa servir:
Agafem un quantitat petitona de pasta i en fem una boleta com un pèsol o cigró.
La mullem amb aigua fresqueta i ens ho passem per la cara com si ho féssim amb sabó.
Esbandim i assequem amb tocs suaus de tovallola.
Resultat: Pell fina, suau, neta, clara,...
La podeu utilitzar diàriament però recordeu que després, com sempre, ens hem d'aplicar un hidratant.
Amb aquesta recepta en fareu prop de 100 g. i segons com l'useu, us pot durar ben bé un mes i mig.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada